OVER ANNE

Anne is zo ontworpen dat ze op meerdere manieren uw virtuele assistente is.

Anne’s functionaliteiten zijn praktisch, maar veelal ook leuk. Om Anne in huis te hebben is geen digitale kennis nodig.  Anne kan zo ingericht worden dat ze iedere dag bijdraagt aan een beetje plezier. Zij helpt om op een eenvoudige manier contact te hebben met anderen en om meer regie te houden op de dagelijkse dingen. 

STANDAARD FUNCTIES

BEELDBELLEN

STANDAARD

Wanneer we gegevens hebben geprogrammeerd van de mensen met wie Anne mag beeldbellen, kunnen zij ook naar de gebruiker van Anne bellen via een web-toegang en hun persoonlijke login. Zij bellen met hun mobiele telefoon, tablet of computer met webcam. 

Via beeldbellen kun je elkaar zien en dat draagt bij aan persoonlijker contact tussen familie en vrienden. Ook voor mantelzorgers kan dit een prettige manier van communiceren zijn. Zo kunnen zij toch die extra aandacht schenken, waar ze niet altijd te tijd hebben om langs te gaan.

NIEUW

Het is nu voor belcontacten van de gebruiker van Anne mogelijk om via een Android App te bellen.

MEDICATIE

STANDAARD

Anne heeft een medicatie-agenda. Via het dashboard kunnen medicatie-momenten tot in detail worden ingevoerd en ingepland, zodat Anne die op die momenten hardop voorleest. Ze vraagt ook of deze al wel zijn ingenomen. Op Anne moet dit dan ook worden bevestigd. Mocht het niet bevestigd zijn, herinnert ze hier nog eens aan na 30 minuten. Mocht het zo zijn dat het om wat voor reden dan ook niet lukt, dan adviseert Anne om iemand te bellen.

AGENDA

STANDAARD

Anne heeft een agenda en daar kunnen afspraken worden ingevoerd, zoals die van de kapper, dokter, verjaardagen, bezoekjes van vrienden enzovoorts. De afspraak kan vrij uitgebreid via een website in de agenda worden geplaatst. Deze website noemen wij het dashboard van Anne. Door de afspraak op een leuke of grappige in te voeren, vertelt Anne het precies zo. Denk hierbij dan bijvoorbeeld aan hoe een bezoeker zijn koffie of thee graag drinkt of welk koekje voor die tijd moet worden gekocht. Ook kan een tekst worden toegevoegd als er nieuwe foto’s of filmpjes van de fysio of kleinkinderen in het ‘Album’ zijn geplaatst.

HAAL MEER UIT UW ANNE

ALBUM

ANNE COMPLEET

Het Album is een functionaliteit waar, via het dashboard, foto’s en filmpjes kunnen worden geplaatst of vervangen. Via Anne zijn deze dan zichtbaar. Zo kan het filmpje worden bekeken van de eerste stapjes van een klein- of achterkleinkind, alsof men erbij was. Maar ook kan bijvoorbeeld in de agenda een melding worden geplaatst wanneer er nieuwe foto’s of filmpjes in staan. Via een agenda kan eveneens een melding komen hoe laat iemand zich moet aankleden en dat door het filmpje te openen passende instructies te zien zijn. Het is ook hier helemaal vrij hoe deze functionaliteit kan worden gebruikt.

RADIO

ANNE COMPLEET

Anne kan zo worden ingericht dat favoriete radiozenders kunnen worden beluisterd. Het invoeren van de favoriete zenders gaat via het dashboard. De radio blijft spelen wanneer is gevraagd aan Anne deze aan te zetten en wordt alleen onderbroken door de mededelingen van Anne vanuit agenda en medicatie.

NIEUWS

ANNE COMPLEET

Anne kan zo worden ingericht dat uw favoriete nieuwsmedia wordt getoond met de laatste nieuwsberichten en artikelen. Dit kan via het dashboard worden ingevoerd en kan dat altijd worden aangepast. Anne kan ook de berichten voorlezen. Weliswaar niet als ware het een spannend boek, maar wel heel duidelijk en begrijpelijk.

SPELLETJES

ANNE COMPLEET

Voor Anne hebben we een aantal spelletjes ontwikkeld: memory, solitaire en diverse niveaus legpuzzels. Een fijne onderbreking van de dag die de geest scherp houdt.

Hoe werkt dat precies met de functionaliteiten?

De functionaliteiten zien eruit als grote icoontjes op het scherm. Ze zijn op Anne op te roepen via eenvoudige spraakcommando’s of te bedienen door het scherm aan te raken. 

In het dashboard, dat is de toegang die mantelzorgers of beheerders apart krijgen via een website, kan alles op Anne op maat worden ingericht en ingevoerd. Op Anne is dat dan meteen te zien.


Anne4Care brengt ook entertainment in huis

We kunnen gratis op aanvraag filmpjes op de Anne4Care tablet zetten, zoals het polygoon journaal.

Heeft u of uw cliënt interesse? Neem contact met ons op.

 

 

Contact:

Adres:
Piet Heinstraat 11,
7204 JN Zutphen

Telefoon:
+31 (0)575 787 424
Maandag t/m vrijdag
09:00 – 17:00

E-mail:
info@anne4care.nl

Sociale media