Deze pagina is speciaal voor de (professionele) ondersteuner van de mensen die een Anne gebruiken.  Bent u geïnteresseerd in Anne voor uzelf? Klik dan hier

Langer thuiswonen dankzij contact en dagritme, dat kan met Anne!

Anne4Care geeft zorgprofessionals een veilig en eenvoudig platform om zorg op afstand te verlenen. Voor uw cliënten/familielid die gebruik maken van Anne, bent u degene die Anne aanstuurt via een dashboard. In dit dashboard kan de agenda gevuld worden met belangrijke afspraken of gezellige uitjes en medicatie die ingenomen moet worden, maar ook leuke zaken zoals welke nieuwspagina’s er getoond worden of welke radiozenders er beluisterd kunnen worden. Anne zal op de aangegeven momenten de ingevoerde afspraken en medicaties oplezen en tonen.

Ook familie en vrienden hebben toegang tot het Anne4Care dashboard. Dit is een online familie-omgeving van waaruit zij eenvoudig contact kunnen houden via beeldbellen.
Anne kan meerdere talen spreken, zoals Engels, Duits en Turks!

Wij werken samen met meerdere zorgverleners door heel Europa.
Wilt u meer informatie over wat Anne voor u kunt betekenen of op welke manier Anne u kunt ondersteunen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Dit kan op telefoonnummer
0575-787 424


Wat kan worden bereikt wanneer u en Anne samenwerken?

Zorg op afstand is de afgelopen jaren toegenomen. Hoewel niets persoonlijke zorg kan vervangen, werkt zorg op afstand goed als aanvulling. Er is meer ruimte voor tussentijds contact, wat weer bijdraagt aan een goed beeld van iemands welzijn. Ook eenzaamheidsfactoren kunnen beter worden ondervangen. Niet alleen met beeldbellen, maar juist wanneer een virtueel interactieve maatje zoals Anne betrokkenheid toont. 

Anne helpt mensen op een leuke manier langer thuis te kunnen wonen. Daarmee worden zorgprofessionals ondersteund om ook op afstand invloed te hebben op hun welzijn.

Dat doet Anne onder andere dankzij beeldbellen, medicatiebeheer en agenda.
In het album kunnen filmpjes en foto’s worden gedeeld. Zo kunt u daarin leuke dingen plaatsen, ter vermaak en inspiratie, maar ook praktische instructiefilmpjes van bijvoorbeeld de fysiotherapeut of huisarts.
Met radio en nieuws worden eenvoudig landelijke en regionale berichten dichterbij gehaald.
Door spelletjes  te spelen op allerlei niveaus, blijft de geest scherp en ook deze functionaliteit draagt bij aan een dagstructuur.


Samenwerken met Anne

Duurzame zorg op afstand valt of staat met zorgvuldige implementatie. Dit gaat een beetje over technologie en des te meer over het meenemen van mensen in een verandertraject. Wij inspireren zorgverleners met onze ervaringen en adviseren bij de borging van nieuwe manieren van zorg. Hiertoe hebben wij een eenvoudige en gebleken effectieve methode ontwikkeld: Embrace!

Dankzij de vele AAL-programma’s hebben wij zowel nationaal als internationaal veel ervaring opgedaan. Wij denken dan ook graag met u mee in uw vraagstukken.

Wilt u meer weten over Anne en wat zij voor u of uw zorgorganisatie kan betekenen? Wij bellen u graag over de mogelijkheden.

Projecten