Deze pagina is speciaal voor de (professionele) ondersteuner van de mensen die een Anne gebruiken.  Bent u geïnteresseerd in Anne voor uzelf? Klik dan hier

Langer thuiswonen dankzij contact en dagritme, dat kan met Anne!

Anne4Care geeft zorgverleners en mantelzorgers een veilig en eenvoudig platform om zorg op afstand te verlenen. Voor degene die Anne gebruikt, bent u het die Anne aanstuurt via een Dashboard. Anne is de virtuele assistent die op aangegeven momenten de door u ingevoerde afspraken en medicaties zal oplezen en tonen.   

Anne kan dat in meerdere talen, zoals Engels, Duits en Turks!

Daarnaast hebben familie en vrienden toegang tot het Anne4Care Portaal, de online familie-omgeving van waaruit zij eenvoudig contact kunnen houden via beeldbellen.

Wij werken samen met meerdere zorgverleners door heel Europa.
Misschien wilt u eens van gedachten wisselen over uw zorg op afstand-ambitie en hoe Anne u daarin kan ondersteunen om deze te verwezenlijken?


Wat kan worden bereikt wanneer u en Anne samenwerken?

Zorg op afstand is de afgelopen jaren toegenomen. Hoewel niets persoonlijke zorg kan vervangen, werkt zorg op afstand goed als aanvulling. Er is meer ruimte voor tussentijds contact, wat weer bijdraagt aan een goed beeld van iemands welzijn. Ook eenzaamheidsfactoren kunnen beter worden ondervangen. Niet alleen met beeldbellen, maar juist wanneer een virtueel interactieve maatje zoals Anne betrokkenheid toont. 

Anne helpt mensen op een leuke manier langer thuis te kunnen wonen. En daarmee worden zorgverleners en mantelzorgers ondersteund om ook op afstand invloed te hebben op hun welzijn.

Dat doet Anne onder andere dankzij beeldbellen, medicatiebeheer en agenda.
In het Album kunnen filmpjes en foto’s worden gedeeld. Zo kunt u daarin leuke dingen plaatsen, ter vermaak en inspiratie, maar ook praktische instructiefilmpjes.
Met radio en nieuws worden eenvoudig landelijke en regionale berichten dichterbij gehaald.
Door spelletjes  te spelen op allerlei niveaus, blijft de geest scherp en ook deze functionaliteit draagt bij aan een dagstructuur.


Samenwerken met Anne

Duurzame zorg of afstand valt of staat met zorgvuldige implementatie. Dit gaat een beetje over technologie en des te meer over het meenemen van mensen in een verandertraject. We inspireren zorgverleners met onze ervaringen en adviseren bij de borging van nieuwe manieren van zorg. Hiertoe hebben wij een eenvoudige en gebleken effectieve methode ontwikkeld: Embrace!

Dankzij de vele AAL-programma’s hebben we zowel nationaal als internationaal veel ervaring opgedaan. We denken dan ook graag met u mee in uw vraagstukken.

Wilt u meer weten over Anne en wat ze voor u of uw zorgorganisatie kan betekenen? Wij bellen u graag over de mogelijkheden.

Projecten

Contact:

Adres:
Piet Heinstraat 11,
7204 JN Zutphen

Telefoon:
+31 (0)575 787 424
Maandag t/m vrijdag
09:00 – 17:00

E-mail:
info@anne4care.nl

Sociale media